пʼятницю, 13 грудня 2019 р.

Учитель року – 2020

Шановні колеги!
Вже розпочалась, і триває, реєстрація учасників V Всеукраїнського Інтернет-конкурсу «УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2020» за версією науково-популярного природничого журналу «Колосок».
Для того, щоб прийняти участь у конкурсі необхідно:
·                     Зареєструватися, якщо Ви приймаєте участь вперше, за посиланням http://kolosok.org.ua/wp-login.php?action=register&formmod=1
·                     Оновити профіль, якщо Ви приймали участь і були зареєстрованими на конкурс Учитель року 2016, 2017, 2018, 2019 Ви можете УВІЙТИ використовуючи існуючий логін та пароль і обрати номінації, в яких бажаєте прийняти участь (дане повідомлення Ви знайдете на формі реєстрації, прокрутивши догори http://kolosok.org.ua/wp-login.php?action=register&formmod=1).
Ознайомитись з «Положенням про конкурс» http://kolosok.org.ua/pravyla-uchast%CA%B9-u-konkursi-uchytel%CA%B9-roku/ та «Склад оргкомітету» можливо на сайті «КОЛОСОК».
Дізнатися, які регіони вже зареєструвались і активно прийматимуть участь можна на інтерактивній карті http://kolosok.org.ua/map/
Ознайомитись з переможцями і фіналістами «Учитель року» та спробувати свої сили у проходженні тестування (І етап), Вам допоможе «Архів конкурсів «Учитель року».
Виникатимуть питання по конкурсу «Учитель року-2019»:
·                     Зателефонуйте нам 050-622-77-77.
·                     Напишіть на e-mail: kolosoklvivua@gmail.com
Запрошуємо до участі!
Приєднуйтеся до нас https://www.facebook.com/Konkurs.Kolosok/